18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

Benimle beraber burada muharebe eden bütün askerler kesin olarak bilmelidir ki bize verilen namus görevini eksiksiz yapmak için bir adım geri gitmek yoktur. Uyku, dinlenme aramanın, bu dinlenmeden yalnız bizim değil, bütün milletimizin sonsuza kadar mahrum kalmasına sebep olacağını hepinize hatırlatırım. (Mustafa Kemal Atatürk)      Günün  Anlam ve Önemini çok güzel anlatan Ulu Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün izinde giderek; Bugün öğrencilerimiz tek tek sınıfları dolarak arkadaşlarına günün anlam ve öneminden bahsedip şiir okumuşlardır. Ayrıca teneffüslerde günün anlam ve önemini belirten şarkılar çaldık. Etkinliği düzenleyen TUBA UMUTLU, ELİF ASİL ve SERAP SERT hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18.03.2021 932

18-03-202118-03-202118-03-2021