İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF ERSOY TEMALI RESİM YARIŞMASI

TBMM tarafından 2021'in İstiklal Marşı yılı ilan edilmesinin yanı sıra, UNESCO da 2021 yılını Yunus Emre, Hacı Bektaş-ı Veli ve Ahi Evran yılı ilan etmiştir. Ülkemizin kadim değerlerini anmak, onları gelecek nesillere daha iyi anlatmak ve tanıtmak üzere  2021 yılı boyunca anma etkinlikleri kapsamında Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından planlanan etkinlikler kapsamında; Türkiye geneli görme, işitme, zihinsel ve bedensel engelliler ortaokulları, özel eğitim uygulama okulları (II. ve III. Kademe), özel eğitim meslek liseleri, özel eğitim meslek okulları öğrencilerine yönelik "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif ERSOY" temalı resim yarışması düzenlenmiştir.

Okulumuz Özel Eğitimi Sınıfında düzenlenen yarışmada Okul Birincisi olan Nehir SOLAK öğrencimize hediyesini vererek tebrik ettik. Başta ailesi olmak üzere öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Sınıfta bulunan diğer öğrencileremize de okul idaresi olarak ufak hediyeler alıp mutlu ettik.

17.03.2021 660

17-03-202117-03-202117-03-2021