OYUNCAK KARDEŞLİĞİ

Öğrencilerde paylaşma bilincini oluşturmak,

Oyuncak ihtiyacı olup maddi nedenlerle alamayan ailelere,köy okullarına yardımcı olmak,

Oyuncakları olmayan, oyuncakla hiç tanışmayan, oyunlarını her zaman kendi yaptıkları el yapımı oyuncaklarla kuran çocuklara, oyuncağın ne olduğunu tattırmak,

Çocuklar arasında sevgi köprüsü oluşturulmak amacıyla okulumuzda oyuncak kardeşliği projesi gerçekleştirilecektir.

Oyuncakların çocukların zihinsel, kültürel, sosyal ve daha birçok açıdan gelişmesine katkıda bulunduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Buna ilave olarak onları bir nebzede olsun mutlu edebilmek amacıyla köy okullarında eğitim gören öğrencilere ulaştırılmak üzere kampanya düzenlenmiştir. Uygulamada evlerimizde kullanılmayan oyuncakları                 (kullanılabilir durumdaki oyuncakları ) bağışlayarak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza hediye etmek istiyoruz. Bu oyuncaklar, sıfır ya da temiz ikinci el de olabilir. Evlerimizdeki oyuncakları toplayarak bu çocuklara ulaştırmayı hedeflemekteyiz.

14.02.2022 267

14-02-2022